Despre noi

 •  

   

  Prezentare

  Cum piata apicola este in plina dezvoltare si cerintele Uniunii Europene sunt tot mai mari, se impune in mod automat cresterea ofertei de materiale si utilaje in acest domeniu; drept pentru care oferim clientilor nostri o gama diversificata din acestea si la un pret competitiv. Oferim servicii de productie, comercializare si distributie a echipamentelor pentru apicultura.

 • Motivarea afacerii

  Mierea si celelalte produse derivate, propolis, polen si laptisor de matca, sunt indicate pentru o sanatate de fier si pentru un ten impecabil. Mierea si produsele prelucrate din aceasta sunt recomandate pentru ameliorarea sau vindecarea unor afectiuni si au efecte terapeutice. De asemenea, produsele apicole sunt recomandate, in special, in perioada de crestere a copiilor, in covalescenta, in cazul de avitaminoze, de afectiunii ale tubului digestiv, ale cailor respiratorii, ale ficatului, la astenii sau nevroze. In perioada rece se recomanda consumul produselor pe baza de propolis - tinctura sau sirop, iar copiilor in crestere sau in perioada examenelor, se recomanda suplimente nutritive cu miere si afine. In consecinta ne propunem sa dezvoltam o afacere in domeniul apicol.

 • Adresabilitate

  Ne adresam unei piete reprezentate din mai multe categorii, si anume crescatorii de albine, distribuitorii en gros si detailistii de echipamente si tehnica apicola.

 • Ce comercializam?

  - Stupi si accesorii pentru stupi
  - Echipament de protectie pentru lucrul cu albinele
  - Afumatoare si burdufuri de schimb
  - Unelte pentru lucrul in stupina
  - Centrifuge si unelte pentru descapacit
  - Maturatoare si recipienti pentru miere
  - Faguri, cu ceara la schimb sau la liber
  - Medicamente pentru albine (varachet, mavrirol, protofil, beevital, varostop, fungisan, nosestat)
  - Hrana profesionala pentru albine, lichida si solida (apifonda, apiinvert,apipuder)